Той ще преобладава най-вече в ефира на bTV. На 31 декември

...
Той ще преобладава най-вече в ефира на bTV. На 31 декември
Коментари Харесай

Облъчват ни с чалга в национален ефир навръх Нова година

Той ще доминира най-много в ефира на bTV.

 

На 31 декември от 20:00 часа първо обаче ще забележим специфичен празничен концерт на " Гласът на България ".

 

В него на сцената ще излязат както някои от най-ярките участници в музикалния формат, по този начин и менторите им - Мария Илиева, Дара, Миро и Иван Лечев.

 

Тук също няма да мине без чалга наличие - Галена, Ивана и Симона Загорова. От 22:30 часа по bTV стартира концерт на телевизия " Планета ", а от 00:30 часа - концерт на Ивана.

 

По Нова телевизия първо ще заложат на празнично издание на " С Рачков всичко е допустимо ", където ще забележим доктор Мирослав Ненков, новата водеща на " Съдебен спор " - Ромина Тасевска, Боби Турбото, Елен Колева, Криско и други " звезди ".

 

В 22:30 часа стартира " Гала вечер на NOVA " с водещи - Валери Божинов и Гала. За скечовете и актьорските осъществявания ще се погрижат Ненчо Балабанов, Владо Михайлов, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, Милица Гладнишка и други известни артисти.

 

Музикалните реализатори ще са широкоспектърни - Веселин Маринов и дует " Ритон " ще защитят достойнството на естрадата. Попът ще бъде показан от Михаела Маринова и Рафи Бохосян, а чалгата - от Преслава, Софи Маринова и Константин.

 

И програмата на NOVA продължава с попфолк, тъй като в първите минути на 2024 година стартира концерт на Лепа Брена и Драгана Миркович.

 

Тази година и Българска национална телевизия няма да пропусне да ни залее с попфолк.

 

От 20:00 часа в ефира на публичната телевизия стартира развлекателната " Балканска щръклица ". В нея ще забележим скечове с Любо Нейков, Филип Аврамов, Мая Бежанска, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов и Албена Михова.

 

Музикалните осъществявания ще идват от Ивана, Илия Луков, Поли Паскова и балкански попфолк звезди - Бобан Здравкович, Наум Петрески и Аристос Константину.

 

Вечерта на 31 декември продължава с " Новогодишен калейдоскоп " от 22:30 часа. Водещи ще са синоптичката Ева Кикерезова и двама нейни сътрудници от Българска национална телевизия - Надя Иванова и Илиян Енев. Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев пък се завръщат в облика си на хамалите, който помним от " Каналето ".

 

В осъществяванията си имена като Орлин Горанов и Васил Найденов се подреждат до Анелия, Деси Слава и Преслава.

 

Припомняме, че в това време жители готвят в обществените мрежи

 

" Изключване на тв приемниците в 23:55 ч. на 31.12.23 година, с цел да не си скапваме новогодишното въодушевление ", показват уредниците на онлайн събитието - страницата " Жълти Жилетки България ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР